Mi az a FabLab?

A győri FabLab tagja a The Resilience Collective nevű nemzetközi összefogásnak, amiben a szervezetek a készségek és gyakorlatok egyedi kombinációjával rendelkeznek, így biztosítják egymás között a szinergiát. A Resilience Collective projektek célja a digitális technológiák alkalmazása a közösségek fejlesztése érdekében, kifejezetten a gyermekvédelem és a gyermekek edukációja terén. Ha többet szeretél tudni erről az összefogásról, arról itt olvashatsz. 

A FABLAB EGY LEHETŐSÉG

Sokszor nagyon nehéz eldöntenie egy fiatalnak, hogy milyen pályára is szeretne lépni az iskola elvégzése után. Mi ebben is segítünk. Amellett, hogy az iskolában átadják a lexikális tudást, mi olyan élményekkel gazdagított foglalkozásokkal járulunk hozzá az életükhöz, amelyek tapasztalatát, tudását kamatoztathatják a későbbiekben és akár pályaválasztás során útjelzőként is szolgálhat.

Ismerd meg milyen foglalkozásokat találhatsz a FabLab-ben 


Kattints ide


EGY HELY, AHOL ÉLMÉNY A FEJLŐDÉS

A Terre des hommes alapítvány és egyik partnere Győrben létrehozott egy Gyártási Laboratóriumot (Fabrication Laboratory – FabLab), hogy segítsen fiataloknak. A FabLab a gyerekek kihívásain próbál segíteni. A FabLab-ban megismerkedhetnek korszerű technológiákkal, mint például a 3D nyomtatás, lézervágás, vinylvágás, CNC marás, digitális hímzés, és sok más modern, izgalmas folyamat.

Nálunk megtanulhatják ezeknek a speciális berendezéseknek használatát. A FabLab olyan tanulási utat kínál, amely megmutatja a fiataloknak a digitális gyártástechnológiák alapjait és használatát is egyben.

Járd be a virtuális FabLab-et!


Kattints ide

ITT TALÁLSZ MEG MINKET!

Copyright © 2021 FabLab Győr. Minden jog fenntartva. All rights reserved.